S’alça el teló de la temporada 23-24!

Nou curs i nous objectius per als equips que conformen el club.  Des de Sènior fins Aleví es vestiran de curt en una intensa jornada com a locals.

El cap de setmana s’obrirà amb el Cadet Vila-real BC i  un derbi davant el CB Castellón a les 10.00h al Llorens. Les nostres tractaran d’aconseguir la victòria per començar amb bon peu. El matí es completarà amb dos partits simultanis al Bancaixa, ambdós alevins F&H Fitness i Sé Tú Clínica, s’enfrontaran al Bàsquet Morella a les 11.15h en dos grans partits de minibàsquet

El Júnior Inverca rebrà al CD Jesuitas al Bancaixa en una primera fase molt oberta on les jugadores de Rut Agost lluitaran per aconseguir els primers llocs de la taula.

El diumenge podrem gaudir de quatre partits, dos infantils al matí i dos sèniors a la vesprada. L’Infantil Vila-real BC matinarà per rebre al Bàsquet Morvedre a les 10.00h i l’Infantil Leonauto continuarà la jornada davant el CB Benicarló a les 12.00h.

El Sènior Jomarga disputarà el seu partit a les 16.00h davant un vell conegut com és el CB Segorbe. Les xiques de Guillermo Prats ficaran tota la carn al rostidor per a doblegar a les de l’Alt Palància. Per tancar, el Sènior Nacional rebrà a un recent ascendit a la categoria a les 18.30h, el NB Alcoi, que voldrà sorprendre a les xiques de Trini Bou en la jornada inaugural.

#SomVila