Segona jornada de competició, aquesta vegada a domicili!

Després del debut de la setmana passada, les nostres tornaran a defendre els nostres colors en una jornada amb només set partits

Els partits han començat aquesta vesprada amb l’Aleví F&H Fitness enfrontant-se a l’AB Almassora, aconseguint la victòria davant un equip de recent creació que ha donat tot en pista.

El dissabte el Benjamí Mantefont debutarà en competició oficial desplaçant-se a Puerto de Sagunto en un partit que segur ficarà la primera pedra d’un llarg camí. A continuació, a les 10.00h, l’Infantil Leonauto visitarà als nostres veïns de Burriana i tractarà de sumar la primera victòria a la classificació.

El Cadet Extincas es vestirà amb la segona equipació per lluitar davant el Valencia Basket a les 12.00h, un partit que s’espera dur però que farà traure el millor de les nostres. El Benjamí Vila-real BC, també estrenarà competició, i ho farà a la Bosca després de l’Infantil Leonauto a les 12.00h.

El diumenge podrem gaudir de dos partits a Castelló, l’Aleví Sé Tú Clínica jugarà al Ciutat de Castelló a les 10.00h i el Júnior Inverca visitarà Grapa a les 20.00h. Ambdós equips tractaran de continuar invictes.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló