Segona volta de competició a la vista

Comença la segona volta de la competició per als equips de cistella gran, i ho faran com a locals, davant la nostra afició.

La jornada de dissabte l’obri el Benjamí Laude BSV, com ve sent habitual, enfrontant-se al CBF Puerto de Sagunto a les 9h. Les nostres peques cada dia van adaptant-se millor a la competició i de segur ens faran gaudir més d’una vegada. A continuació, el Cadet Taronja vol seguir sumant en positiu i lluitarà davant el CB Morvedre a les 11h en un partit on les nostres no es podran relaxar.

Dissabte per la vesprada, el Sènior Prades & Miralles vol tornar a la senda de la victòria, i tindrà que treballar de valent a les 16h davant el CB Vinaròs Servol per sumar dos punts més a la classificació.

El diumenge matí tindrem complet el Bancaixa en tres partits, el primer en saltar a la pista serà l’Infantil Leonauto que rebrà el CB Morvedre a les 9h. En la segonda franja, a les 11h, el Júnior F&H Fitness vol consolidar-se com a líder de la competició davant el CB Castellón. Per finalitzar el matí, el Cadet Blau tindrà l’oportunitat de sumar la segona victòria consecutiva al seu enfrontament davant el CB Vinaròs Servol a les 13h.

L’últim partit del cap de setmana serà per al Sènior Facsa, que intentarà recuperar  sensacions per lluitar en el seu objectiu d’aquesta temporada.

A per totes, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló