Superem l’equador de la segona fase

Jornada carregada de partit per a les nostres, on comença la segona volta per als equips de cistella menuda i les majors defineixen les posicions a la classificació

El dissabte matí estarà replet de partits, ja que les nostres jugaran fins a sis partits, tots ells fora de casa. Els primers en eixir a pista seran els infantils Extincas i Leonauto, que es desplaçaran fins a València i Godella per disputar els seus respectius partits en dos pistes molt complicades. El Cadet Vila-real BC tractarà de ser més costant a la competició en aquesta segona volta i ho farà davant el Corazón de María a les 10.30h a València. Just després, a les 11.00h, el nostre Cadet Taronja continuarà creixent i aplicant tot el aprés en el seu enfrontament davant el CB Puerto de Sagunto.

Els dos equips de minibàsquet que juguen aquest de setmana tancaran el matí amb dos grans partits. El Benjamí Mantefont visitarà a les nostres veïnes del CB Burriana a les 12.00h, en un partit que de segur serà tot un espectacle, i l’Aleví Vila-real BC viatjarà fins a Sagunt a les 13.00h per començar la segona volta.

L’únic partit del dissabte vesprada es per al Júnior F&H Fitness, que jugarà com a local al Bancaixa a les 20.30h davant el NBF Castelló, i continuar lluitant per les posicions altes de la taula.

El diumenge a les 11.45h al Llorens serà el torn per a l’Infantil Extincas que, amb aquest partit, sumarà tres aquesta setmana. El Sènior Jomarga visitarà el CB Xirivella, que voldrà imposar la seua condició de líder de la competició i les nostres tractaran de donar la sorpresa a les 12.00h.

El Cadet Inverca canviarà d’escenari com a local i es traslladarà fins el Zona Nord per rebre al Bàsquet Morella a les 17.00h, en un partit en el que defenderan la seua imbatibilitat de la segona fase. Per finalitzar, el Sènior Nacional tindrà un llarg desplaçament fins a l’Alfàs a les 19.00h per lluitar un difícil partit amb un dels favorits de la competició.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló