Torna el bàsquet al complet al Bancaixa!

Hem hagut d’esperar fins finals de gener, però aquest cap de setmana la competició torna per a tots els nostres equips de cistella gran. A més, tindrem el debut de l’Aleví Blau Laude a Castelló després de molta espera.

El primer en obrir els partits serà l’Infantil Leonauto que rebrà al NBF Castelló el dissabte a les 11.00h en el seu primer partit de la segona fase. Només mitja hora després, l’Aleví Blau Laude BSV eixirà a la pista del Ciutat Deportiva per enfrontar-se al Grergal-Salvador-Armelles. A continuació, el Cadet Taronja també s’estrenarà a la segona fase davant el Jòvens l’Eliana al Bancaixa i lluitarà per sumar una victòria.

El dissabte per la vesprada, el Cadet Blau intentarà mantindre la imbatibilitat aconseguida a la segona fase i tindrà un difícil partit davant el CB Vinarós Servol a les 16.30h.

El diumenge ficarem el cartell de complet amb cinc partits. L’Infantil Extincas debutarà a la segona fase davant els nostres veïns del CB Burriana a les 9h del matí i tractarà de retrobar sensacions després d’un mes sense competir. A les 11h, el Cadet Taronja disputarà el seu segon partit del cap de setmana, aquesta vegada davant el San Antonio de Benagéber. El Sènior Prades&Miralles tancarà a les 13h els partits del diumenge matí jugant davant el CB Vinarós Servol en el que és el tercer partit oficial entre els dos.

Per finalitzar, el Júnior F&H Fitness rebrà a l’Horta Godella a les 17h, un dels a priori favorits de la competició. Tancarà el cap de setmana el Sènior Facsa, que jugarà el segon partit de la setmana front a NB Paterna a les 19h.

Molta sort, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló