Tornada dels quarts de final i un bitllet en joc!

Aquest cap de setmana no deixarà indiferent a ningú, i és que, els nostres equips que continuen en competició es juguen avançar a la següent ronda.

La setmana va començar amb la tornada del quarts de final del Cadet Vila-real BC, que no va poder remuntar la diferència del partit de l’anada i va caure davant l’UBF Torrent lluitant fins a l’últim moment.

En el cas del Benjamí Mantefont, les nostres xiques ho van donar tot en pista i van demostrar la seua evolució durant la temporada, però el rival va ser molt superior en els dos partits de encreuaments.

El dissabte comença amb un gran enfrontament, l’Aleví Sé Tú Clínica es desplaça fins a Loreto a les 11.00h. Aquest duel decidirà qui serà l’equip que aconseguirà la plaça per a quarts de final de la categoria amb dos equips a pista que es deixaran la pell.

El Júnior F&H Fitness tindrà un complicat partit a Benimaclet a les 19.45h. Les nostres van aconseguir una avantatge de 20 punts en el partit d’anada, però que hauran de defendre i treballar fins el final.

Bancaixa acollirà els dos últims partits de la jornada i també ho farà amb un ambient d’eliminatòria. L’Infantil Extincas rep al Sagrado Corazón a les 11.00h amb un resultat positiu de més dotze punts de l’anada i el Cadet Inverca defendrà els quintze punts aconseguits a Alacant el cap de setmana passat davant el CBF Cabo Mar a les 13.00h.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló