Tornem a la normalitat!

Cap de setmana replet de partits com és habitual per als nostres equips després dels últims dies festius.

La jornada començarà amb dos derbis a primera hora a la ciutat de Castelló. L’equip més xicotet de tots, el Prebenjamí Mantefont, jugarà al Ciudad Deportiva davant el CB Castellón i l’Infantil Leonauto visitarà Grapa, ambdós a les 9.00h. Seguidament, el Benjamí Mantefont disputarà el primer dels dos partits que té el cap de setmana davant el CB Vall d’Uixó a les 11.00h. A la mateixa hora, el Cadet Vila-real BC visitarà l’Alt Palància per continuar en la ratxa de bons partits en les últimes setmanes.

El Cadet Inverca tractarà a les 12.45h de continuar invicte a la competició, visitant la pista del segon classificat, el CBF Puerto de Sagunto, en un partit que no serà gens fàcil per a les nostres. Tancarà la jornada de dissabte l’Aleví Sé Tú Clínica, que viatjarà fins la capital del Túria per enfrontar-se al líder, el SD El Pilar al seu pati de col·legi a les 13.00h.

El diumenge ens oferirà cinc partits, començant pel minibàsquet amb l’Aleví Vila-real BC a les 10.45h amb un partit on les nostres hauran de treballar de valent. Continuarem amb cistella menuda per la vesprada amb el segon partit del Benjamí Mantefont, aquesta vegada davant el CBF Puerto de Sagunto a les 17.00h al Zona Nord.

El Sènior Nacional tindrà davant al Valencia Basket en la seua visita a l’Alquería a les 18.00h, en un partit que decidirà les posicions mitjanes de la taula. Per finalitzar, el Sènior Jomarga i el Júnior F&H Fitness tancaran la jornada amb dos partits d’alt voltatge davant el NB Paterna i Sagrado Corazón respectivament.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló