Tornen els partits!

Després de l’aturada degut a l’expansió de la Covid-19, poc a poc anem tornant a la normalitat. De fet, aquest cap de setmana ja tornen els partits per a la majoria dels nostres equips.

El dissabte 10, a les 11h, es jugaran dos partits. Per una banda, el Cadet Covalca Vila-real BC jugarà a domicili contra el CBF Puerto Sagunto. Per l’altra banda, l’Infantil Vila-real BC s’enfrontarà al Nou Bàsquet Femení Castelló al Pavelló Bancaixa. A les 12h, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el CB Gil Comes Vinaròs al pavelló de Vinaròs. A continuació, altres dos partits a domicili: l’Aleví Extincas Vila-real BC s’enfrontarà al CB L’Horta Godella i el Benjamí Laude BSV Vila-real BC ho farà contra el Jovens L’Eliana (13h). Per rematar la jornada, el Sènior Prades Y Miralles Vila-real BC jugarà contra el CB Burriana (16:30h) al Pavelló Bancaixa i el Sènior FACSA Vila-real BC viatjarà a Múrcia per jugar contra el UCAM Murcia (19h).

El diumenge 11 es disputaran dos partits a les 11h. Al Pavelló Bancaixa, l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC jugarà contra el CB Ilicitano. Per la seua banda, l’Aleví Leonauto Vila-real BC jugarà a domicili contra el CB Vall d’Uixó.

Tots els partits que juguen els nostres equips com a locals es podran veure a través del nostre canal de YouTube. Subscriu-te: https://www.youtube.com/channel/UCTYzvcM7OJ8DfxhDNRZ550A

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló