Tots els equips a pista!

Dos dies plens de partits esperen als nostres equips, que disputaran fins a dotze duels en un cap de setmana frenètic.

El dissabte acollirà fins a sis encontres, on l’Escola serà la protagonista amb la tornada de la competició. El primer equip en jugar serà el Prebenjamí Mantefont a les 9.00h enfrontant-se al Taronja Basket Nules a la Ciudad Deportiva de Castelló. A les 9.30h, el Bancaixa serà l’amfitrió de dos encontres simultanis, el Benjamí Mantefont rebrà el CB Castelló i l’Aleví Sé Tú Clínica al CB Vall d’Uixó. A continuació, l’Aleví Vila-real BC tancarà els equips de cistella menuda davant el Bàsquet Morvedre a les 11.15h.

El Cadet Inverca viatjarà fins terres morellanes per continuar la bona dinàmica i tractar de sumar una nova victòria al pavelló Jaume I a les 12.30h. A més, el Cadet Vila-real BC serà l’últim equip en eixir a pista del Bancaixa aquest dissabte a les 13.00h i rebre al Corazón de María.

Els restants sis partits es jugaran el diumenge, començant amb el Cadet VRBC Taronja que segueix la seua progressió, aquesta vegada a les 9h davant el CBF Puerto de Sagunto. A continuació, a les 11.00h, l’Infantil Leonauto tindrà l’oportunitat de sumar experiència a pista davant el Sagrado Corazón i poc després, l’Infantil Extincas buscarà la victòria enfront el CB Escolapias.

Per finalitzar la jornada, tindrem dos partits el diumenge a les 17.00h, el Júnior F&H Fitness visitarà Grapa i s’enfrontarà per tercera vegada aquesta temporada al NBF Castelló, i el Sènior Jomarga rebrà al CB Xirivella al Bancaixa a la cerca d’estrenar el caseller de victòries en la segona fase. Per últim, el Sènior Nacional finalitzarà amb tot un partit davant el CB Terralfàs, invicte fins ara i un dels favorits a les posicions altes de la taula.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló