Tres dies replets de partits per al VRBC!

Cap de setmana on, finalment, es jugaran nou partits, després d’haver d’ajornar alguns per causes meteorològiques.

La jornada començarà hui divendres amb dos partits a La Bosca. L’Aleví Sé Tú Clínica serà el primer en eixir a pista a les 18.00h per tractar de continuar invictes en competició, i a continuació, el Cadet Vila-real BC lluitarà per emportar-se la victòria davant un rival directe a les 19.30h.

El dissabte a primera hora, a les 9.00h, serà el torn del Benjamí Mantefont, que torna a la competició visitant la pista del líder. Poc després, a les 9.15h, l’Infantil Leonauto tindrà una nova oportunitat de demostrar tot el que estan aprenent, aquesta vegada davant l’AB Almassora.

L’Aleví F&H Fitness viatjarà a les 10.00h fins Vinaròs per continuar amb les bones sensacions d’aquest inici de temporada, i el Cadet Vila-real BC tancarà els partits del dissabte a les 12.00h amb la seua visita als Ports, davant un rival i una pista gens fàcils.

El diumenge portarà tres partits, un d’ells molt matiner, serà el de l’Infantil Vila-real BC que a les 9.00h rep al CB Burriana, ambdós invictes. A les 12.30h, el Cadet Extincas tindrà un difícil partit en el seu viatge fins l’Eliana, però on les nostres lluitaran amb tot per poder estrenar-se amb victòria.

Finalment, el Júnior Inverca visitarà el Veral per enfrontar-se al Port de Sagunt i tractarà de tornar a la dinàmica positiva de partits.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló