Triple jornada per a l’Aleví ASUCER Vila-real BC

Ahir, dijous 28 de novembre, l’Aleví ASUCER Vila-real va disputar el primer partit de la jornada contra el Nou Bàsquet Femení Castelló Azul, a les 18h, al Pavelló Bancaixa. Cal destacar que l’Aleví jugarà dos partits més aquest cap de setmana. El segon partit el jugarà avui, divendres 29 de novembre, contra el CB Castellón a partir de les 19:15h al Pavelló Ciutat de Castelló.

El dissabte 30 de novembre tindran lloc els partits de la competició del Patronat d’Esports. A les 10:15h, el Prebenjamí A&A Podoactiva Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón en el Pavelló Ciudad Deportiva. Per la seua part, l’Aleví Leonauto Vila-real BC s’enfrontarà al Nou Bàsquet Femení Castelló Blanco a les 12:15h al Pavelló Gran Via.

Aquest cap de setmana, tots els partits de les competicions IR de la FBCV del dissabte i el diumenge jugaran com a locals al Pavelló Bancaixa. A les 9h, l’Infantil Safe Pallet Vila-real BC s’enfrontarà al Nou Bàsquet Femení Castelló. A continuació, a les 11h hi ha doble cita: l’Aleví ASUCER Vila-real BC jugarà el seu tercer partit contra el Bàsquet Morvedre i el Benjamí A&A Podoactiva Vila-real BC jugarà contra el Valencia Basket Club Azul. A les 13h, el Cadet F&H Fitness Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón. Per la vesprada, a partir de les 16:30h, el Cadet Young Stars Basket Vila-real s’enfrontarà al Nou Bàsquet Femení Azul; i a les 18:30h, el Sènior ASUCER Vila-real tancarà el dia jugant contra el Carxofes Meliana.

El diumenge es disputen tres partits. A les 12h, l’Infantil Pinturas Ecoplas Vila-real jugarà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló. Per la vesprada, a les 17h, el Júnior BSV Laude Vila-real BC també jugarà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló. Per últim, a partir de les 19h, el Sènior Vila-real BC s’enfrontarà al Valencia BC.

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

#SomVila 💪🏀🧡💙