Últim cap de setmana de competició de l’any

L’any està arribant als seus últims dies i amb ell, els últims partits de la primera fase per a la majoria dels equips, que acomiaden la competició al Bancaixa.

El Benjamí Laude BSV obrirà els partits del dissabte a les 9.00h davant El Pilar, en un partit on les nostres volen continuar demostrant tot allò que aprenen dia a dia. El següent a eixir a pista a les 13.00h serà el Cadet Taronja, que rep al seu perseguidor en la taula, el CB Burriana.

El dissabte vesprada, el Sènior Prades&Miralles disputarà el seu partit a les 16.30h davant el líder invicte de la competició, el CB Castellón. L’Infantil Extincas és l’únic equip que jugarà fora de casa, i tancarà la fase d’autonòmic visitant el Picken Claret a les 19.30h.

El diumenge tindrem quatre partits, començant per l’Infantil Leonauto amb un derbi a les 10.00h amb el veïns del CB Castellón. Seguidament, el Sènior Facsa canvia el seu horari per jornada unificada i s’enfrontarà al CB Picken Claret a les 12.00h.

Per finalitzar, el Júnior F&H Fitness tractarà de tancar la primera fase com a líder lluitant davant el CBF Puerto de Sagunto a les 17.00h. El Cadet Blau tancarà el cap de setmana amb un altre derbi davant el CB Castellón a les 19.00h, i intentarà emportar-se la tercera victòria consecutiva.

Molta sort, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló