Últim cap de setmana de fase regular per als equips de cistella gran al Bancaixa!

Jornada de rècord per la nombrosa quantitat de partits que disputen les nostres en la recta final abans de Pasqua.

El divendres començarem amb dos partits ajornats, el primer d’ells serà la visita de l’Aleví Sé Tú Clínica als veïns de La Vall a les 18.30h, i el segon serà com a locals, on l’Infantil Leonauto rebrà al CD Loreto a les 19.15h.

El minibàsquet tornarà a obrir el dissabte, aquesta vegada amb el dos partits simultanis dels alevins a les 11.15h. L’Aleví Vila-real BC s’enfrontarà al NBF Castelló en el seu primer partit del cap de setmana, i l’Aleví Sé Tú Clínica tractarà d’imporsar-se al Morvedre, equip que a l’anada ens va superar a la pròrroga. A continuació, el Cadet Vila-real BC, amb una ratxa de tres partits seguits guanyats, tindrà un derbi amb el CB Castellón a les 13.00h.

El dissabte per la vesprada serà el torn del Sènior Jormarga, que avança l’últim partit de la fase per visitar el CB Burjassot a les 16.30h, un dels equips capdavanters de la lliga. Mentrestant, el Bancaixa acollirà el partit del Cadet Inverca davant el Sagrado Corazón a les 16.30h, i just després, el Júnior F&H Fitness davant el NB Alboraia per mantenir la segona posició de la taula.

El diumenge matinarem per veure un bonic duel del Cadet Taronja i l’AB Almassora a les 9.00h al Bancaixa. A les 10.00h, els alevins tindran una nova oportunitat, l’Aleví Vila-real BC es desplaçarà per jugar enfront el CB Massamagrell i l’Aleví Sé Tú Clínica canviarà la pista local al Zona Nord per rebre al CD Loreto. L’Infantil Leonauto serà un del altres equips que tindrà doble jornada, en aquesta ocasió davant el CBF Puerto de Sagunto a les 11.00h. Per finalitzar el matí, l’Infantil Extincas tornarà a la competició davant el CB Horta Godella a les 13.00h i tractarà de continuar líder de la classificació.

Per finalitzar, els dos Sèniors jugaran al Bancaixa als seus respectius horaris. El Sènior Jomarga rebrà al NBF Castelló a les 17.00h i el Sènior Nacional tancarà a les 19.00h davant el NB Alboraia.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló