Última jornada al complet al Bancaixa

Bancaixa acollirà la penúltima jornada de la primera fase per a molts del nostres equips, que tractaran d’acomiadar-se de la nostra casa de la millor manera possible.

La jornada començarà en divendres a les 21.00h amb el primer dels dos partits que haurà de disputar el nostre primer equip davant el NB Alboraia, equip invicte a la competició.

Al dissabte de matí tornarà a regnar l’Escola en els dos primers torns de joc al Bancaixa. L’equip més matinador serà l’Aleví F&H Fitness, que rebrà al CB Gil Comes Vinaròs a les 9.30h. A continuació i, simultàniament, el Benjamí Mantefont rebrà al NBF Castelló i l’Aleví Sé Tú Clínica al CB Burriana, ambdós a les 11.15h.

Tancarà el matí el nostre Cadet Extincas a les 13.00h, que jugarà l’últim partit de Nivell 1 a casa i amb un Jovens L’Eliana que es juga la classificació.

El Cadet Vila-real BC serà qui eixirà a pista a les 16.00h per rebre al Bàsquet Morella, primer classificat de la competició i que voldrà mantenir la seua condició.

El diumenge tindrem doble partit al matí i vesprada. El Júnior Inverca eixirà del seu horari habitual i començarà a les 11.00h amb tot un partidàs davant el CBF Puerto de Sagunto. A continuació, l’Infantil Leonauto rebrà a les veïnes del CB Almassora per continuar amb les bones sensacions dels últims partits.

Els dos Sèniors tancaran la jornada amb dos partits d’alt nivell. El Sènior Jomarga jugarà davant el Maristas València a les 16.00h i el Sènior Nacional rebrà al joveníssim Picken Claret a les 18.00h.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló