Última jornada de l’any!

Els nostres equips encaren l’últim cap de setmana de competició d’aquest 2022 amb una jornada intensa a domicili.

El primer que va eixir a pista amb partit avançat del cap de setmana, va ser l’Infantil Extincas, que va aconseguir la victòria davant el NBF Castelló.

Dos equips seran els matiners de la jornada amb els seus respectius partits enfront al NBF Castelló a les 9.00h, el Prebenjamí Mantefont a la Ciutat Esportiva i l’Aleví Sé Tú Clínica a Grapa.

L’Aleví VRBC es desplaçarà fins al Port de Sagunt per disputar a les 11.00h, el primer partit de la doble jornada que tindrà aquest cap de setmana. A la mateixa hora i al mateix lloc, el Benjamí Mantefont es vestirà de curt per disputar la penúltima jornada de la primera fase. Per tancar el dissabte matí, el Cadet VRBC dirigit per Guillermo Prats s’enfrontarà al NBF Castelló a Grapa a la mateixa hora.

L’únic partit del dissabte vesprada serà el del Sènior Nacional, que jugarà en jornada unificada a les 19.30h a Paterna.

El diumenge matí acollirà el segon partit de l’Aleví VRBC, aquesta vegada davant CB La Vall d’Uixó per confirmar la primera posició de la classificació.

Per finalitzar l’any, el diumenge a les 17.00h es disputaran els tres últims partits. El Júnior F&H Fitness es jugarà el lideratge a la pista de Paterna, l’Infantil Leonauto tractarà de mantindré la primera posició de la lliga i el Sènior Jomarga visitarà al líder de la lliga.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló