Un debut i una classificació en joc als partits d’aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana arriba el debut en competició oficial per al nostre equip Benjamí Laude BSV, que s’estrena amb doble jornada. Fa un mes aproximadament que els nostres equips de cistella gran van començar les seues respectives lligues, i ja estan a punt d’aplegar a l’equador de la primera fase.

Aquest divendres el Benjamí Laude BSV salta a la pista per enfrontar-se al CB Burriana en un partit que s’espera emocionant, i sense haver d’esperar molt, dissabte a les 9.00h continuaran la competició al Bancaixa davant el CB Castelló.

A continuació, l’Infantil Leonauto rebrà al NBF Castelló a les 11.00h en el segon derbi del matí a casa, en un partit per seguir demostrant la seua millora continua. El Cadet Taronja tancarà el partits matiners davant el CBF Puerto de Sagunto per reafirmar-se en la lluita pels primers llocs de la classificació.

Per la vesprada, serà el torn de dos dels nostres equips, que lluitaran per continuar invictes. El Júnior F&H Fitness visitarà el Veral a les 16.00h  davant CBF Puerto Sagunto, i el Sènior Prades & Miralles rebrà al CB Burriana a les 16.30h en un partit d’alt voltatge.

Diumenge matí, l’Infantil Extincas tornarà a pista després del descans de la setmana passada amb la visita del Picken Claret a Bancaixa a les 11.00h. Seguidament, el Cadet Blau intentarà sumar la seua primera victòria davant el CB Benicarló a les 13.00h.

Per finalitzar la jornada, i amb un bitllet en joc, el Júnior F&H Fitness s’enfrontarà al CB Burriana a les 17.00h al Bancaixa. Si finalitza invicte la primera volta, disputarà la Copa Preferent de la seua categoria, si pel contrari encaixa una derrota, dependrà dels altes resultats.

Molta sort!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló