A pels quarts de final!

Aquest cap de setmana, l’Infantil i el Cadet Pinturas Ecoplas ecoplas jugaran els quarts de final de les seues competicions.

L’Infantil Vila-real BC va jugar el primer partit com a local ahir dijous contra el Maristas amb un resultat en contra de 62-64. El segon partit serà el proper dissabte, a les 12:30h, a domicili.

El Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà el primer partit el dissabte, a les 9:30h, a domicili contra el San Pedro Pascual. El segon partit, que es celebrarà al Pavelló Bancaixa, serà el diumenge a les 11h.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits decisius

Aquest cap de setmana, tres dels nostres equips tenen partits decisius.

L’Infantil Vila-real BC, dirigit per Guillermo Prats, jugarà els huitens de final de la 1ª Zonal després d’haver quedat primer del seu grup. L’equip, invicte des de l’aturada de lliga per la pandèmia, s’enfrontarà al CB L’Horta Godella. El primer partit serà el dissabte, a les 11h, a Godella. La tornada es jugarà el diumenge al Pavelló Bancaixa (18:30h).

El Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC, entrenat per Vicente Rodríguez, jugarà els huitens de final de la 2ª zonal al finalitzar la lliga regular com a primer del seu grup. El rival serà el CB Castellón. El primer partit es jugarà el dissabte a les 13h al Ciutat de Castelló, i el segon tindrà lloc el diumenge a les 12h al Pavelló Bancaixa.

El Júnior F&H Fitness Vila-real BC, que ha guanyat ja dues eliminatòries amb partits molt igualats, jugarà les semifinals contra el Nou Bàsquet Femení Castelló. L’equip entrenat per Guillermo Prats jugarà el primer partit el dissabte a les 17h a Grapa i el segon serà el diumenge a les 16:30h al Pavelló Bancaixa.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits del 5 i 6 de juny

Poc a poc, els nostres equips van jugant els últims partits de les seus competicions.

El dissabte 5, tres dels nostres equips jugaran a les 9h: el Prebenjamí Laude BSV Vila-real BC contra el TAU Castelló, l’Aleví Leonauto Vila-real BC viatja a la província de València per a jugar contra el NB Alboraya i el Cadet Covalca Vila-real BC jugarà a domicili contra el Nou Bàsquet Femení Castelló. A les 12:15h, el Benjamí Laude BSV Vila-real BC s’enfrontarà al Picken Claret i, també fora de casa, l’Aleví Extincas Vila-real BC jugarà contra el BF San Blas (13h). Per últim, a les 20:30h, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC jugarà contra el Abastos al Pavelló Bancaixa.

El diumenge 6, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC tornarà a jugar contra el Abastos, però com a visitants (10h). El Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC s’enfrontarà a domicili a la Vall d’Uixó (13h). A les 17h, al pavelló Bancaixa, l’Infantil Vila-real BC jugarà contra l’Aldaia.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits del 29 i 30 de maig

El dissabte 29 de maig, el Benjamí Laude BSV Vila-real BC s’enfrontarà al Nou Bàsquet Femení Castelló, a les 9h, al Pavelló Bancaixa. A les 11h, i també com a locals, l’Aleví Leonauto Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón. A les 13:00h, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC s’enfrontarà al Nules i a les 16:30h, el Cadet Covalca Vila-real BC ho farà al CB L’Horta Godella. El Júnior F&H Fitness Vila-real BC viatja a Paterna per a jugar contra el NB Paterna (17h). Per últim, el Sènior Prades&Miralles Vila-real BC jugará contra el CB Aldaia (20:30h) al Pavelló Bancaixa.

El diumenge 30, tant el Júnior F&H Fitness Vila-real BC com el Sènior Prades&Miralles Vila-real BC tornaràn a jugar contra el NB Paterna i el CB Aldaia, respectivament. El Júnior ho farà a les 17h al Pavelló Municipal Zona Nord i el Sènior, a les 18h, a domicili.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Partits del 22 i 23 de maig

El dissabte 22 de maig, el Benjamí Laude BSV Vila-real BC estrenarà la jornada d’aquest cap de setmana jugant contra el Jovens L’Eliana, a les 10:30h, a la Pista Les Taules. També a domicili serà el partit de l’Aleví Leonauto Vila-real BC contra el CB Bétera (11h). Al Pavelló Bancaixa es jugaran dos partits: l’Aleví Extincas Vila-real BC s’enfrontarà al Jovens L’Eliana (11h) i el Sènior Prades&Miralles Vila-real BC ho farà al CB Benicarló (18:30h).

El diumenge 23, el Pavelló Bancaixa serà l’escenari de dos partits: l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón (11h) i el Cadet Covalca Vila-real BC jugarà contra el Nou Bàsquet Paterna (19h). Per últim, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC viatjarà a Massamagrell per a jugar contra el CB Promeses Massamagrell (12h).

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Partits del 15 i 16 de maig

El dissabte 14 de maig, els primers partits per a les nostres jugadores seran a les 9h al Pavelló Bancaixa: el Benjamí Laude BSV Vila-real BC jugarà contra El Pilar i l’Aleví Leonauto Vila-real BC ho farà contra el NB Alboraia. A continuació, a les 13h, l’Aleví Extincas Vila-real BC s’enfrontarà al BF San Blas Alicante. L’últim partit com a locals serà el del Cadet Covalca Vila-real BC contra el Nou Bàsquet Femení Castelló (16:30h). L’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC viatjarà a Alacant per a jugar contra el BF San Blas Alicante (18h) y el Sènior Prades y Miralles Vila-real BC visita Borriana per a enfrontar-se contra el CB Burriana (18:30h).

La jornada del diumenge 15 serà completa al Pavelló Bancaixa. A les 9:30h, l’Infantil Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón. A les 17h, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC ho farà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló. Per últim, a les 19h, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC s’enfrontarà al CB Vall d’Uixó.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Partits del primer cap de setmana de maig

El dissabte 1 de maig, tres dels nostres equips jugaran a domicili. A les 10h, el Cadet Covalca Vila-real BC s’enfrontarà al Nou Bàsquet Paterna. A les 16h, el Sènior Prades y Miralles Vila-real BC jugarà contra el CB Benicarló i, a les 20:15h, el Sènior Facsa Vila-real BC afronta el primer partit de les semifinals de la 1ª Divisió Nacional contra el BF Cartagena.

El diumenge 2 de maig, l’Infantil Vila-real BC visitarà a la pista del CB Aldaia (10h). A les 12h, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC s’enfrontarà al CB Gil Comes Vinaròs al pavelló de Vinaròs. Els dos últims partits de la jornada es celebraran al Pavelló Bancaixa. En primer lloc, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC jugarà contra el CB Promeses Massamagrell (17h). A continuació, el Sènior Facsa Vila-real BC jugarà el segon partit de les semifinals contra el BF Cartagena (19:30h).

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Partits del 24 i 25 d’abril

El dissabte 24 el primer partit serà entre el Sènior Prades y Miralles Vila-real BC i el CB Burriana, a partir de les 16:30h, al pavelló Bancaixa. Els altres dos partits de la jornada seran a domicili. L’Aleví Extincas Vila-real BC s’enfrontarà al Jovens L’Eliana i el Sènior FACSA Vila-real BC ho farà al UCAM Murcia.

La jornada del 25 d’abril es jugarà quasi al complet al pavelló Bancaixa. En primer lloc, a les 9h, el Benjamí Laude BSV Vila-real BC jugarà contra El Pilar. A les 11h, l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC s’enfrontarà al Valencia Basket. Per la vesprada, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC s’enfrotarà a l’NBF Castelló a Grapai per últim, a les 19h, el Sènior FACSA Vila-real BC tornarà a jugar, en aquesta ocasió, contra l’Adesavi.

Recordeu que tots els partits que juguen els nostres equips com a locals es podran veure a través del nostre canal de YouTube. Subscriu-te: https://www.youtube.com/channel/UCTYzvcM7OJ8DfxhDNRZ550A

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Partits del 17 i 18 d’abril

El dissabte 17 d’abril es jugaran un total de sis partits. El primer serà a les 9h entre l’Aleví Leonauto Vila-real BC i el Nou Bàsquet Femení Castelló al Pavelló Bancaixa. A continuació, l’Aleví Extincas Vila-real BC també jugarà com a local contra el Nou Bàsquet Femení Castelló (11h). A les 13h es disputaran dos partits més: el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón i el Benjamí Laude BSV Vila-real BC ho farà contra el CBF Puerto Sagunto. Desprès de dinar, a les 16:30h, el Cadet Covalca Vila-real BC rebrà la visita del Nou Bàsquet Femení Castelló. Per l’altra banda, l’Infantil Vila-real BC viatja a Port de Sagunt per enfrontrar-se al CBF Puerto Sagunto (16:30h).

El diumenge 18 es jugaran cinc partits. L’Infantil Vila-real BC jugarà el seu segon partit del cap de setmana, a les 9h, contra el CBF Puerto Sagunto al Pavelló Bancaixa. El Benjamí Laude BSV Vila-real BC tornarà a jugar, en aquest cop, a domicili contra el Jovens l’Eliana a les 10:30h. El Júnior F&H Fitness Vila-real BC s’enfrontarà al CB L’Horta Godella al Pavelló Bancaixa (17h) i el Sènior Prades y Miralles Vila-real BC ho farà contra l’Alcora BC (19h). Per la seua part, el Sènior Facsa Vila-real BC jugarà a domicili contra el CB Terralfas (18:30).

Recordeu que tots els partits que juguen els nostres equips com a locals es podran veure a través del nostre canal de YouTube. Subscriu-te: https://www.youtube.com/channel/UCTYzvcM7OJ8DfxhDNRZ550A

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Tornen els partits!

Després de l’aturada degut a l’expansió de la Covid-19, poc a poc anem tornant a la normalitat. De fet, aquest cap de setmana ja tornen els partits per a la majoria dels nostres equips.

El dissabte 10, a les 11h, es jugaran dos partits. Per una banda, el Cadet Covalca Vila-real BC jugarà a domicili contra el CBF Puerto Sagunto. Per l’altra banda, l’Infantil Vila-real BC s’enfrontarà al Nou Bàsquet Femení Castelló al Pavelló Bancaixa. A les 12h, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el CB Gil Comes Vinaròs al pavelló de Vinaròs. A continuació, altres dos partits a domicili: l’Aleví Extincas Vila-real BC s’enfrontarà al CB L’Horta Godella i el Benjamí Laude BSV Vila-real BC ho farà contra el Jovens L’Eliana (13h). Per rematar la jornada, el Sènior Prades Y Miralles Vila-real BC jugarà contra el CB Burriana (16:30h) al Pavelló Bancaixa i el Sènior FACSA Vila-real BC viatjarà a Múrcia per jugar contra el UCAM Murcia (19h).

El diumenge 11 es disputaran dos partits a les 11h. Al Pavelló Bancaixa, l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC jugarà contra el CB Ilicitano. Per la seua banda, l’Aleví Leonauto Vila-real BC jugarà a domicili contra el CB Vall d’Uixó.

Tots els partits que juguen els nostres equips com a locals es podran veure a través del nostre canal de YouTube. Subscriu-te: https://www.youtube.com/channel/UCTYzvcM7OJ8DfxhDNRZ550A

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

El Sènior FACSA VRBC il·lusiona

El Sènior FACSA Vila-real BC, dirigit per Trini Bou, encara la segona fase de la temporada amb molta il·lusió i amb la màxima concentració. El primer equip va començar la temporada amb alguns dubtes degut  a la atípica pretemporada i a la incògnita de com es jugaria la temporada a causa de la Covid-19. No obstant, els dubtes van durar molt poc.

Tot i els canvis a la plantilla, l’equip es va conjuntar molt ràpid: una gran direcció de les bases, encert en el tir exterior i les jugadores interiors dominant en la pintura… Després de dos derrotes davant del Valencia Basket B i Picken Claret (1ª Divisió – Grup A), l’equip va encadenar un total de 8 victòries consecutives.

Així, el Sènior FACSA VRBC va acabar la primera fase en segona posició amb un balanç quasi impecable de 8 victòries i 2 derrotes amb una mitjana de 53,2 punts anotats per partit i tan sols 46,6 punts rebuts. A més, amb una diferència de 4 victòries sobre el tercer classificat, el Nou Bàsquet Alboraya; i tan sols a 1 del primer, el Valencia Basket B.

Amb aquests resultats, el conjunt s’ha classificat per a jugar en la fase de Campionat Nacional. L’equip, per primer cop, lluitarà per estar entre els dos primers classificats del grup B, que donen accés a les semifinals per la lluita a la fase d’ascens a Liga Femenina 2. El camí és difícil, però per a somniar sempre estem a temps. De fet, l’entrenadora afirma: «Després d’aconseguir l’objectiu de la permanència, aquest equip s’ha guanyat el crèdit de somiar».

El primer equip ja ha tornat als entrenaments després de l’aturada pel tancament de les instal·lacions esportives per a pal·liar l’expansió de la Covid-19, ja que aquest cap de setmana torna a la competició. «Les jugadores han vingut molt bé després de l’aturada. No han deixat de treballar durant aquest temps. Ara estan amb moltíssima il·lusió i amb moltes ganes de competir», explica Trini Bou.

Emmarcades en el grup B, les jugadores del conjunt vila-realenc s’enfrontaran al UCAM Murcia, Adesavi i CB Terralfas. Trini adverteix: «Qualsevol dels rivals del grup pot passar o quedar-se. Crec que serà una fase molt competitiva i nosaltres lluitarem per estar en les anhelades semifinals». Tot i la dificultat, també llança un missatge molt positiu: «L’equip creix a passos de gegants, el seu treball diari és digne d’admirar i anirem a per totes».

El primer partit serà aquest diumenge 14 de març, a les 18h al Pavelló Bancaixa de Vila-real, contra UCAM Murcia Urdecon.

Independentment dels resultats, des del club estarem molt orgullosos del nostre Sènior per la il·lusió que ens transmet.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Primers partits del 2021

Any nou… i continuem a les pistes! Aquest cap de setmana jugaran 5 dels nostres equips. El primer partit serà el dissabte 9 de gener, a les 18:30h, entre el Sènior Prades y Miralles Vila-real BC i el Quimialmel Castellón CBC al pavelló Ciutat de Castelló.

El diumenge 10, a les 10h, es jugaran dos partits. Per una banda, l’Infantil Vila-real BC s’enfrontarà al Bàsquet Morvedre al pavelló Rene Marigial. Per l’altra banda, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el Caixa Rural Onda al pavelló d’Onda. A les 10:30h, el Cadet Covalca Vila-real BC jugarà, com a local al pavelló Bancaixa, contra el CBF Puerto Sagunto. Per últim, i també com a equip local, l’Infantil YoungStars Basket Vila-real BC jugarà la primera jornada de la categoria Autònomica contra el Fundación Valencia Basquet 2000 A (12:30h).

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Comunitat oficial VRBC

Des de la Junta Directiva del Vila-real BC us volem agraïr el vostre esforç i desitjar-vos un bon nadal! #SomVila 💪🏼🏀🧡💙
00

Jornada de competició del 18 al 20 de desembre

La jornada d’aquesta setmana comença avui amb dos partits de l’escola. A més, és l’última jornada de l’any per a molts dels nostres equips, tot i que el pròxim cap de setmana alguns equips recuperaran partits que es van ajornar.

Avui, divendres 18 de desembre, els dos equips juguen a les 18h. El Benjamí Laude BSV Vila-real BC ho farà a Grapa contra el Nou Bàsquet Femení Castelló i l’Aleví Leonauto Vila-real BC jugarà contra el CB Burriana al pavelló La Bosca.

El dissabte 19, el primer partir serà a les 9:30h entre l’Aleví Extincas Vila-real BC i el Valencia Basket a L’Alquería del Bàsquet. A les 10:45h, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el Taronja Basket Nules al pavelló de Nules. L’últim partit del dia serà a les 13h entre l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC i el Nou Bàsquet Femení Castelló al pavelló Bancaixa.

El diumenge 20, el Benjamí Laude BSV Vila-real BC jugarà contra El Pilar en el col·legi El Pilar (10h). A les 10:30h es jugara al pavelló La Bosca el partit que enfrontarà a l’Infantil Vila-real BC i el CB Burriana. A continuació, també a Borriana i contra el CB Burriana, jugará el Cadet Covalca Vila-real BC (12:30h). L’últim partit serà el de l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC, que jugarà a les 17h contra el CB Castellón al pavelló Bancaixa per tancar la jornada.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Jornada de competició del 12 al 13 de desembre

Aquest cap de setmana alguns dels nostres equips, com són el Benjamí Laude BSV i l’Aleví Leonauto, jugaran dos partits per a recuperar alguns dels partits que es van aplaçar en jornades anteriors degut al Covid-19. El dissabte 12 de desembre, a les 9h, el Benjamí Laude BSV Vila-real BC jugarà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló al pavelló Bancaixa. A les 11h, i també com a local, l’Aleví Leonauto Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón. A continuación, a les 13h, tindrà lloc el partit entre el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC i el Nou Bàsquet Femení Castelló. A la vesprada, el Sènior Prades Y Miralles Vila-real BC jugarà contra el CB Benicarló.

El diumenge 13, a les 10h es jugara al pavelló Bancaixa el partit de l’Aleví Leonauto Vila-real BC que l’enfrontarà al CB Vall d’Uixó. L’últim partit serà el del Benjamí Laude BSV Vila-real BC, que jugarà a les 12h contra el Jovens L’Eliana per tancar la jornada.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Jornada de competició del 5 al 6 de desembre

El dissabte 5, a les 11h, l’Aleví Extincas Vila-real BC jugarà contra el Jovens L’Eliana al Pavelló Bancaixa. A continuació , a les 13h i també al pavelló Bancaixa, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC s’enfrontará al CB Gil Comes Vinaròs. A la vesprada, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC visitarà el Ciutat de Castelló per a jugar contra el CB Castellón a les 20:30h.

El diumenge 6, el primer partit serà a les 9h entre el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC i el Nou Bàsquet Femení Castelló (9h). A les 12h jugaran dos dels nostres equips: l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC ho farà contra el Fundación Valencia Basquet al pavelló Bancaixa i el Sènior Prades Y Miralles Vila-real BC ho farà contra l’Alcora BC al pavelló municipal d’Alcora. L’últim partit de la jornada serà entre el Sènior Facsa Vila-real BC i el CBF Puerto Sagunto, a les 19h, al pavelló Bancaixa.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Jornada de competició del 28 al 29 de novembre

El dissabte 28, a les 9h, el Cadet Covalca Vila-real BC jugarà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló al pavelló Grapa. A les 11h tindran lloc dos partits. Per una banda, al pavelló municipal Jose Veral, el Benjamí Laude BSV Vila-real BC jugarà contra el CBF Puerto Sagunto. Per l’altra banda, l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC s’enfrontará al CB Castellón al Ciutat de Castelló. A la vesprada, el Sènior Prades Y Miralles Vila-real BC jugarà contra el CB Burriana a les 18h al pavelló municipal La Bosca.

El diumenge 29 es celebraran dos partits. En primer lloc, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC jugarà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló, a les 17h, en el pavelló Grapa. L’últim partit de la jornada serà entre el Sènior Facsa Vila-real BC i el Picken Claret, a les 19h, al pavelló municipal de Benimaclet.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Nova jornada al Pavelló Bancaixa

Aquest cap de setmana tots els equips del Vila-real BC tornen a jugar com a locals al Pavelló Bancaixa. La jornada comença el dissabte 21 de novembre, a les 11h, amb el partit entre l’Aleví Extincas Vila-real BC i el CB L’Horta Godella. A les 13h, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC s’enfrontarà al CB Onda. L’últim partit del dia serà, a les 18:30h, entre el Sènior Prades Y Miralles Vila-real BC y el CB Castellón.

El diumenge 22, l’Infantil Vila-real BC, a les 10h, jugarà contra el Bàsquet Morvedre. A continuació, a les 12h, l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC s’enfrontarà a CBF Puerto Sagunto. A la vesprada, a partir de les 17h, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC jugarà contra el CB Onda. El partit que tancarà la jornada serà el del Sènior Facsa Vila-real BC contra el Valencia BC a les 19h.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Jornada completa al Pavelló Bancaixa

Aquest cap de setmana tots els equips del Vila-real BC que disputen partit, juguen com a locals al Pavelló Bancaixa. La jornada comença el dissabte 14 de novembre amb el partit entre l’Aleví Extincas Vila-real BC i el Valencia Basket a les 9h. A les 11h, l’Aleví Leonauto Vila-real BC s’enfrontarà al CB Burriana. L’últim partit del dia serà el del Cadet Covalca Vila-real BC contra el CB Burriana (16:30h).

El diumenge 15 de novembre el primer partit serà el de l’Infantil Vila-real BC, a les 10h, que jugarà contra el CB Burriana. Per a tancar la jornada d’aquest cap de setmana, a partir de les 19h, el Júnior F&H Fitness Vila-real BC jugarà contra el CBF Puerto Sagunto.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

Jornada de competició del 7 al 8 de novembre

La jornada d’aquest cap de setmana comença el dissabte 7 de novembre amb el partit entre l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC contra el Valencia Basket B, a les 12:30h, a l’Alquería del Bàsquet. A les 12h, l’Aleví Extincas Vila-real BC jugarà un amistòs contra el EB Vila-real al Centro de Tecnificación Deportiva de Vila-real. El diumenge 8 de novembre, el Sènior FACSA Vila-real BC, a les 19h, jugarà contra el Nou Basquet Alboraya A al Palau d’Esports d’Alboraia.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló